.

Groene wand systeem, de voordelen voor gebouwen

Een groene wand systeem, ook wel bekend als een verticale tuin of groene gevel, is een innovatieve en duurzame oplossing die steeds meer populariteit wint in de moderne architectuur. Deze systemen bieden niet alleen esthetische voordelen, maar dragen ook bij aan het creëren van een gezonde en milieuvriendelijke stedelijke omgeving. Staalkabelsystemen zijn een essentieel onderdeel van deze groenen muren, omdat ze de nodige ondersteuning bieden voor de beplanting. Zo bekijken en adviseren we per situatie welk systeem geschikt is om uw groene wand te realiseren.

ervaring

Geschiktheid voor verschillende gebouwen

Groene wand systemen zijn veelzijdig en kunnen worden toegepast op een breed scala aan gebouwtypen, variërend van kantoorgebouwen en winkelcentra tot woonhuizen en openbare ruimtes. Ze bieden architecten en ontwerpers de mogelijkheid om groene elementen toe te voegen aan zelfs de meest dichtbebouwde stedelijke omgeving, waardoor de esthetische waarde van gebouwen wordt verhoogd en tegelijkertijd de leefbaarheid van de omgeving wordt verbeterd. Voor moderne gevels hebben wij een passende oplossing, denk hierbij aan moderne geïsoleerde gevels waarbij sprake is van een koudebrug, hier zijn de green blocks voor ontworpen . Zo bekijken en adviseren we per gevel situatie.

Gebruik van staalkabelsystemen voor het gevelsysteem

De staalkabelsystemen van roestvast staal (RVS) van Jansen Staalkabels spelen een cruciale rol in het ondersteunen en bevestigen van groene wandsystemen aan de gevels van gebouwen. RVS staalkabels zijn bijzonder geschikt voor buitentoepassingen vanwege hun weerbestendigheid, corrosiebestendigheid en duurzaamheid. Ze bieden een stevige en betrouwbare bevestigingsmethode die bestand is tegen de belasting van groeiende planten. De hoogwaardige staalkabels van Jansen Staalkabels zorgen ervoor dat de groene wandsystemen stevig op hun plaats blijven en langdurig meegaan.

Groene wand systeem

Groene wand systemen bieden veel voordelen op het gebied van duurzaamheid en functionaliteit. Door de integratie van groene elementen in de gebouwde omgeving dragen deze systemen bij aan een gezondere en meer leefbare stedelijke omgeving, terwijl ze tegelijkertijd de ecologische voetafdruk van gebouwen verminderen. Met de veelzijdigheid en aanpasbaarheid van groene wandsystemen, gecombineerd met de betrouwbare RVS staalkabelsystemen van Jansen Staalkabels, zijn deze systemen een waardevolle toevoeging aan moderne bouwprojecten.

Wilt u meer weten over onze staalkabelsystemen en de verschillende gevel toepassingen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van een duurzame en innovatieve oplossing voor uw gebouw.

RVS staalkabels van JANSEN Staalkabels geven een eigentijdse uitstraling aan uw architectuurprojecten

school
St. Nicolaas Lyceum Amsterdam
schoolvoorbeeld
ballustrade
Brug Lichtenvoorde
RVS en hout
brug
Brug Aalten
fraai en veilig
railing
Woning Haarlem
open accenten