.

Een plantenwand systeem van Jansen Staalkabels

In de dynamische wereld van stedelijke ontwikkeling en architectuur, staat duurzaamheid steeds meer centraal. Een opmerkelijke innovatie die deze trend vertegenwoordigt is een plantenwand systeem. Bij Jansen Staalkabels begrijpen we dat innovatie en duurzaamheid hand in hand gaan. Onze roestvast stalen staalkabelsystemen bieden de perfecte oplossing voor een groene plantenwand. Deze systemen bieden een buitengewone manier om groen te integreren in de betonnen jungle van stedelijke omgevingen.

ervaring
staal

Planten op elk gebouw

Plantenwand systemen met staalkabelsystemen zijn veelzijdig in hun toepassing en kunnen worden geïnstalleerd op een breed scala aan gebouwen, waaronder kantoorgebouwen, winkelcentra, hotels, ziekenhuizen en woningen. Voor moderne gevels hebben wij een passende oplossing, denk hierbij aan moderne geïsoleerde gevels waarbij sprake is van een koudebrug, hier zijn de green blocks voor ontworpen. Zo bekijken en adviseren we per gevel situatie welk systeem geschikt is. De flexibiliteit van onze staalkabelsystemen maakt het mogelijk om groene elementen toe te voegen aan ieder gebouw. Elk project kan worden aangepast aan specifieke behoeften en vereisten, dankzij de veelzijdigheid van maatwerkoplossingen van Jansen Staalkabels.

Stevige ondersteuning door middel van RVS staalkabels

Staalkabels van roestvast staal zijn essentieel voor de ondersteuning en bevestiging van groene wandsystemen aan gevels. Onze RVS staalkabels en staalkabelnetten zijn bijzonder geschikt voor buitentoepassingen vanwege hun uitstekende weerbestendigheid en duurzaamheid. Deze materialen bieden een stevige en betrouwbare bevestigingsmethode die bestand is tegen de belasting van groeiende planten en wisselende weersomstandigheden. Hierdoor kunnen de groene wandsystemen veilig en efficiënt functioneren, zonder concessies te doen aan de structurele integriteit van het gebouw.

Gevelbegroeiing op basis van RVS staalkabelnetten

Plantenwand systeem met staalkabelsystemen

Bij Jansen Staalkabels leveren we hoogwaardige staalkabelsystemen die bijdragen aan de duurzaamheid en functionaliteit van groene wandsystemen. Onze oplossingen helpen de ecologische voetafdruk van gebouwen te verminderen en bevorderen een gezonde stedelijke omgeving. Met onze veelzijdige en aanpasbare producten bieden we de ideale oplossing voor elk project, groot of klein.

We staan klaar om u te informeren over de diverse mogelijkheden om uw gevel te voorzien van een plantenwand systeem. Voor de verschillende geveltypes kunnen we u een passende oplossing bieden en samenwerken aan een groenere en duurzame toekomst.

RVS staalkabels van JANSEN Staalkabels geven een eigentijdse uitstraling aan uw architectuurprojecten

school
St. Nicolaas Lyceum Amsterdam
schoolvoorbeeld
ballustrade
Brug Lichtenvoorde
RVS en hout
brug
Brug Aalten
fraai en veilig
railing
Woning Haarlem
open accenten